Reviews over de opleiding Hotel- en Eventmanagement bij Hogeschool Tio in Hengelo

Wil jij Hotel- en Eventmanagement studeren in Hengelo? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Hotel- en Eventmanagement aan de Hogeschool Tio in Hengelo. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Hotel- en Eventmanagement en de Hogeschool Tio in het algemeen.

Reviews over Hotel- en Eventmanagement aan de Hogeschool Tio

Op dit moment zijn er nog niet voldoende reviews over deze opleiding ingevuld om statistieken te kunnen tonen. Volg jij deze opleiding of heb je deze al afgerond? Schrijf dan nu een review!

Studenten over Hotel- en Eventmanagement

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Hotel- en Eventmanagement studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Hotel- en Eventmanagement aan de Hogeschool Tio? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Hotel- en Eventmanagement die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Michelle Enoch over Hotel- en Eventmanagement aan de Hogeschool Tio Hengelo

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

Waar gaat je opleiding over?

Mijn opleiding gaat over het organiseren van evenementen en het management in een hotel. In de lessen worden allebei de kanten van deze opleiding erg goed behandeld.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ja, het is een mix tussen hotel en evenementen waardoor je van beide kanten veel dingen mee pakt. Zo zie je wat je wel en absoluut niet wilt.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De school is erg gemakkelijk te bereiken. Ligt op ongeveer 5 a 10 minuten lopen van het station. Daarnaast biedt TIO in de pauzes de keuze om broodjes te bestellen. Er is net een nieuwe kantine + bar geplaatst, waardoor je nog meer keuze hebt (ook erg makkelijk voor feestjes ed).

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

De docenten zijn erg aardig. Aangezien TIO Hengelo een erg kleine school is ontstaat er ook een bijzondere band met sommige docenten. Deze is op saxion, waar ik ook op school heb gezeten, onmogelijk.
TIO wisselt af als het gaat om theorie en praktijk. We hebben het eerste jaar bijvoorbeeld met de hele klas een hotel gerund. Afgelopen jaar vond er een eventgame plaats. Erg leuk!

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

creatief, commercieel, gemotiveerd, ondernemend, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

In de hotel - en eventwereld moet je jezelf kunnen verkopen. Je moet commercieel dus wel sterk zijn. Daarnaast is de opleiding voor sommigen erg zwaar omdat je zoveel uren maakt en bijna geen moment van 'rust' hebt. In de meeste vakanties ga je door of heb je wel een groot project waar je aan moet werken. Stressbestendig en samenwerken is dan ook van belang!

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Hotel- en Eventmanagement en/of de Hogeschool Tio Hengelo?

Positief:
Klein, gezellig, docenten die weten waar ze het over hebben, lesstof is erg interessant, je wordt bij de lessen betrokken, veel projecten (dus veel praktijk), docenten zijn altijd bereidt om je te helpen.

Negatief:
Bijna geen moment van rust, waardoor je op een gegeven moment erg moe bent.

- Verberg volledige review

Michelle Enoch (20) uit Borne Gehele opleiding | | ...

TIO wisselt af als het gaat om theorie en praktijk. We hebben het eerste jaar bijvoorbeeld met de hele klas een hotel gerund. Afgelopen jaar vond er een eventgame plaats. Erg leuk! 

+ Toon volledige review

Michelle Enoch (20) uit Borne Gehele opleiding | | ...

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Hogeschool Tio

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Hogeschool TIO in Hengelo en lees de reviews van studenten van de Hogeschool TIO.

Hogeschool Tio