Reviews over de opleiding Global Project and Change Management bij Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle

Wil jij Global Project and Change Management studeren in Zwolle? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Global Project and Change Management aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Global Project and Change Management en de Christelijke Hogeschool Windesheim in het algemeen.

Reviews over Global Project and Change Management aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Uitvalpercentage van studenten Global Project and Change Management aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

45.7%

Landelijk gemiddelde

46%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Global Project and Change Management

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Global Project and Change Management studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Global Project and Change Management aan de Christelijke Hogeschool Windesheim? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Global Project and Change Management die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Elise Eichler over Global Project and Change Management aan de Christelijke Hogeschool Windesheim Zwolle

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2013

Waar gaat je opleiding over?

Windesheim Honours College is een Engelstalige opleiding met focus op international project management. Je kunt uit twee specialisaties kiezen: Public Health en Communication&Media. Ik heb de laatste gekozen. De studie is gericht op wat we de global issues noemen: armoede, duurzaamheid, climaat verandering, voedselveiligheid en vele anderen. In een internationale setting met studenten en docenten uit verschillende landen, leer je veel over internationale samenwerking, cultuur en diversiteit. De eerste twee jaar woon je op campus. Een leuke manier om culturele diversiteit ook in je dagelijks leven te ontdekken. Je zult de wereld met heel andere ogen gaan zien!

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Nee helemaal niet. Het is veel beter dan verwacht. De studie is ontzettend breed en je kunt er helemaal je eigen draai aan geven met twee (buitenlandse) stages en 60 EC keuzevakken. Door de internationale focus heb je ook geweldige mogelijkheden om een aantal keer tijdens je studie naar het buitenland te gaan. Zelf ben ik in Switzerland, Belgiƫ, Duitsland, Kenia en Ethiopiƫ geweest.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

Windesheim Honours College heeft geheel eigen ruimtes. Omdat het nog een nieuwe opleiding is, is alles heel mooi en de studieruimtes zij heerlijk rustig. Er zijn ook computers, die alleen voor Honours College studenten toegankelijk zijn.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

De meeste docenten werken al jaren in een internationale setting en hebben veel ervaring. Hier profiteer je van tijdens de colleges, maar ook als het gaat om stages.
De opleiding is wel intensief en je hebt meer contacturen dan andere opleidingen. Ook Heb je genoeg te doen als je thuis bent. Het niveau is vrij hoog, maar als je je best doet, kun je makkelijk aan de eisen van de opleiding voldoen.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

idealistischcreatief, beheersing Engelse taal, gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, ondernemend, samenwerken,

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Het is een pittige studie en je moet bereid zijn om er iets voor te doen. De studie is volledig in het Engels, dus je moet de taal wel spreken. Wees niet bang, als je er aan begint, wen je er steeds meer aan. Idealistisch, omdat het wel een beetje een studie is, die je opleid om de wereld te veranderen. Niet geitenwollen-sokken-achtig, maar professioneel met een oog op "people, planet and prosperity!"

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Global Project and Change Management en/of de Christelijke Hogeschool Windesheim Zwolle?

Het meest positieve punt is de internationale focus. Maar ook dat de opleiding zo kleinschalig is. Daardoor krijg je veel meer aandacht van de docenten en heb je contact met veel mensen uit je opleiding. Het leuke is, dat iedereen in hetzelfde gebouw woont.
Omdat het een nieuwe opleiding is (sinds 2009) zijn er ook een aantal dingen nog niet helemaal koek en ei. Je bent soms wel nog een beetje het proefkonijn, Dat is ook wel leuk, maar soms zorgt het voor extra stress.

- Verberg volledige review

Elise Eichler Gehele opleiding | | ...

Het meest positieve punt is de internationale focus

+ Toon volledige review

Elise Eichler Gehele opleiding | | ...

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Christelijke Hogeschool Windesheim

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle en lees de reviews van studenten van de Christelijke Hogeschool Windesheim.

Christelijke Hogeschool Windesheim