Reviews over de opleiding Docent Theater bij NHL Hogeschool in Leeuwarden

Wil jij Docent Theater studeren in Leeuwarden? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Docent Theater aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Docent Theater en de NHL Hogeschool in het algemeen.

Reviews over Docent Theater aan de NHL Hogeschool

Uitvalpercentage van studenten Docent Theater aan de NHL Hogeschool

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

23.8%

Landelijk gemiddelde

24%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Docent Theater

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Docent Theater studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Docent Theater aan de NHL Hogeschool? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Docent Theater die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Eline over Docent Theater aan de NHL Hogeschool Leeuwarden

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2016

Het keuzevak waar ik een review over wil geven is

De projecten

Waar gaat dit keuzevak over?

In de projecten ga je aan de slag met vaardigheden die je hebt geleerd. Dit gebeurt op een vrije manier. Je krijgt bijvoorbeeld in het eerste jaar elke week een opdracht, en die moet je dan presenteren. In het tweede jaar kies je echt voor een project, je maakt een sinterklaasvoorstelling of iets anders.

Komt dit keuzevak overeen met de verwachtingen die je ervan had?

De projecten zijn heel erg fijn, het is echt even wat anders dan school en je bent echt bezig met allerlei verschillende vaardigheden. Ook kun je dingen toepassen die je hebt geleerd in de lessen. Daarnaast speel je gewoon heel veel in het eerste jaar door de projecten, zodat je lekker los wordt en enorme vrijheid hebt.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Wat is je mening over (de kwaliteit van) :

De colleges van je keuzevak?

De docenten van je keuzevak?

De aansluiting van dit keuzevak op je opleiding?

Het niveau van dit keuzevak?

De docenten zijn allemaal stuk voor stuk uniek. En hebben ook allemaal hun eigen kwaliteiten, ze zijn bereid je te helpen wanneer je maar wilt.

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om dit keuzevak succesvol af te ronden?

creatief, kunnen presenteren, gemotiveerd, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Je moet kunnen samenwerken. Natuurlijk sta je later alleen in het vak, maar het is belangrijk dat je met iedereen kunt samenwerken. Ook wordt je veel vrij gelaten op de opleiding, wat je dus dwingt om veel zelfstandig te werken. Je neemt dus echt de verantwoordelijkheid.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van dit keuzevak?

De negatieve punten zijn misschien dat de opleiding/de projecten af en toe te vrij en te zelfstandig zijn. Je hebt dan bijvoorbeeld de hele dag om aan je project te werken, maar je hebt maar een paar uur je docent. De rest moet je dus zelf effectief gebruiken, dit is soms lastig.

Heb je nog overige opmerkingen/toevoegingen?

Opmerkingen zijn, dat we nu net een nieuw curriculum hebben op onze opleiding. Dit betekent dat het nog echt even uitzoeken is hoe het allemaal gaat. Je hebt minder contacturen met docenten, en bent meer zelf bezig. Aan de ene kant dus fijn, maar kan ook negatief zijn.

- Verberg volledige review

Eline (19) uit Westergeest Keuzevak | | ...

Ook wordt je veel vrij gelaten op de opleiding, wat je dus dwingt om veel zelfstandig te werken. Je neemt dus echt de verantwoordelijkheid...

+ Toon volledige review

Eline (19) uit Westergeest Keuzevak | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

NHL Hogeschool

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de NHL Hogeschool in Leeuwarden en lees de reviews van studenten van de NHL Hogeschool.

NHL Hogeschool