Reviews over de opleiding Docent Informatie en Communicatie Technologie bij Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle

Wil jij Docent Informatie en Communicatie Technologie studeren in Zwolle? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Docent Informatie en Communicatie Technologie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Docent Informatie en Communicatie Technologie en de Christelijke Hogeschool Windesheim in het algemeen.

Reviews over Docent Informatie en Communicatie Technologie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Uitvalpercentage van studenten Docent Informatie en Communicatie Technologie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

25%

Landelijk gemiddelde

25%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Docent Informatie en Communicatie Technologie

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Docent Informatie en Communicatie Technologie studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Docent Informatie en Communicatie Technologie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim? Review dan deze opleiding!

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Christelijke Hogeschool Windesheim

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle en lees de reviews van studenten van de Christelijke Hogeschool Windesheim.

Christelijke Hogeschool Windesheim