Reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER bij Hogeschool Inholland in Rotterdam

Wil jij Bedrijfskunde MER studeren in Rotterdam? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Bedrijfskunde MER en de Hogeschool Inholland in het algemeen.

Reviews over Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland

Uitvalpercentage van studenten Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

40.6%

Landelijk gemiddelde

40%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Bedrijfskunde MER

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Bedrijfskunde MER studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Misye over Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland Rotterdam

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

Waar gaat je opleiding over?

Het is een opleiding waarmee je hoofdzakelijk wordt opgeleid voor iemand die als manager wordt opgeleid. Er wordt je voornamelijk geleerd om in projecten te werken en er wordt veel nadruk gelegd om je persoonlijke kwaliteiten/eigenschappen te verbeteren. Dit is een opleiding voor (toekomstige) studenten die niet weten wat ze na hun studie willen doen en die management en economie wel interessant vinden. Recht komt niet echt veel aan bod.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ik had de verwachting dat het een hele brede opleiding zou zijn waarin je veel keuzevrijheid zou hebben. In de eerste 2 jaar was dat niet zo maar vanaf het derde studiejaar had je dat wel in de zin van de minoren die je ook in studiejaar 4 mag kiezen. Jammer genoeg heb je niet veel keuze uit minoren. Verder viel me de betrokkenheid van docenten tegen. In de eerste 2 jaar viel dat nog wel mee maar vanaf studiejaar 3 valt het vies tegen.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De printers en computers zijn 7 van de 10 keer niet goed werkend of onbeschikbaar. De locatie is goed bereikbaar met de metro, tram of auto.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Een opleiding die met zijn projecten veel de praktijkheid opzoekt. Ook met gastcolleges en in de lessen wordt dat veel gedaan. De docenten vallen soms heel erg mee maar de meeste daar werd ik niet echt blij van. De sfeer is best informeel maar is natuurlijk voor een ieder anders hoe je dat ervaart. Ik vond het nou niet echt een opleiding waar de sfeer er goed in zat.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, ondernemend, nauwkeurig, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Omdat dat tijdens de opleiding voornamelijk van docenten wordt gevraagd. Anders wordt het heel lastig om de opleiding succesvol af te ronden.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Bedrijfskunde MER en/of de Hogeschool Inholland Rotterdam?

Daarnaast zal je in je eerste 2 jaren redelijk veel betrokkenheid van je docenten zien. Vanaf het 3e studiejaar wordt je aan je lot overgelaten en is er geen docent meer die naar je om zal kijken. Veel docenten gaan hun eigen gang en is er in veel gevallen geen goede afstemming op elkaar. De vakken zijn van redelijke niveau. Met hier en daar een uitschieter maar dat komt in positieve en negatieve zin niet echt veel voor.

- Verberg volledige review

Misye (26) uit Delft Gehele opleiding | | ...

Daarnaast zal je in je eerste 2 jaren redelijk veel betrokkenheid van je docenten zien. Vanaf het 3e studiejaar wordt je aan je lot overgelaten en is er geen docent meer die naar je om zal kijken...

+ Toon volledige review

Misye (26) uit Delft Gehele opleiding | | ...

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Hogeschool Inholland

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Hogeschool Inholland in Rotterdam en lees de reviews van studenten van de Hogeschool Inholland.

Hogeschool Inholland