Reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER bij Hogeschool Inholland in Diemen

Wil jij Bedrijfskunde MER studeren in Diemen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland in Diemen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Bedrijfskunde MER en de Hogeschool Inholland in het algemeen.

Reviews over Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland

Uitvalpercentage van studenten Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

40.6%

Landelijk gemiddelde

40%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Bedrijfskunde MER

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Bedrijfskunde MER studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Tu?b Çekgit over Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland Diemen

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

Waar gaat je opleiding over?

Bedrijfskunde MER is bekend met zijn brede vakkenpakket die je krijgt tijdens de gehele studie. Elke periode/blok volg je een vak op het gebied van Management, Economie en Recht. (Afhankelijk van de hogeschool), krijg je trainingen om je te ontwikkelen in commucatieve vlakken. Door aan diverse projecten te werken leer je goed samenwerken, adviezen geven en de stoffen toepassen (MER-vlakken). Je leert de belangrijkste componenten kennen en is niet zo breed zoals het gezegd wordt. Je leert op welke vlakken je interesses liggen (bv. HRM, bedrijfseconomisch of juridisch).

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ik had al verwacht dat het een brede opleiding zou zijn, maar wist niet met wat ik te maken zou hebben. Het komt grotendeels overheen met mijn verwachtingen, want ik sta open voor de mogelijkheden dat mijn opleiding te bieden heeft (leren van verschillende vakken, ontwikkelen, trainingen).

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De locatie van de hogeschool is wel net iets buiten Amsterdam, maar qua bereikbaarheid is het goed met de auto en openbaar vervoer. Het gebouw is klein/middelgroot en knus, soms is het te druk waardoor er geen ruimte (meer) is om te kunnen studeren/werken aan projecten (tekort aan vrije computers en zitruimtes). Er zijn geen voorzieningen (winkels bv..) in de buurt. Ik ben wel blij dat er een dönerzaakje is (buiten het gebouw).

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

De ondersteunende organen kunnen beter van dienst zijn. Studentendecaan kunnen je goed ondersteunen tijdens de opleiding. De opleiding is niet te zwaar, je moet er wel hard voor werken.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

analytisch, gedisciplineerd, gemotiveerd, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Vele kwaliteiten leer je eigenlijk al ontwikkelen tijdens je studie. Motivatie (enthousiasme) is zeker nodig om te kunnen samenwerken en om ook zelfstandig te kunnen werken, samen met discipline kan je je uiterste doen om alle onderdelen van de opleiding te kunnen halen (deadlines ook).

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Bedrijfskunde MER en/of de Hogeschool Inholland Diemen?

De hogeschool is niet te groot, waardoor je veel medestudenten makkelijker (leert) kennen. Er ontstaat als het ware een soort sociale netwerk van binnenuit de hogeschool (positief). Over het algemeen vind ik het een leuke hogeschool/opleiding. Ik heb geen negatieve punten.

- Verberg volledige review

Tu?b Çekgit Gehele opleiding | | ...

Over het algemeen vind ik het een leuke hogeschool/opleiding

+ Toon volledige review

Tu?b Çekgit Gehele opleiding | | ...

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Hogeschool Inholland

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Hogeschool Inholland in Diemen en lees de reviews van studenten van de Hogeschool Inholland.

Hogeschool Inholland