Opleidingen Allround Styling - Reviews en Ervaringen

Wil je Allround Styling gaan studeren? De bacheloropleiding Allround Styling wordt door Academie Artemis aangeboden in Amsterdam en Rotterdam. Vanaf 2015 kun je Allround Styling alleen nog maar in Amsterdam volgen. Hieronder vind je de reviews die studenten hebben gegeven over hun opleiding Allround Styling.

Lees de reviews over Allround Styling om een inhoudelijk beeld van de opleiding te krijgen. Vergelijk en kijk welke hogeschool het beste bij jou past. Bekijk de gemiddelde ratings van studenten over hun hogeschool en opleiding op gebieden als organisatie, beschikbare faciliteiten en locatie.

Gemiddelde waardering van studenten Allround Styling

Het niveau van de opleiding

Waardering gehele opleiding

Gebaseerd op 9 reviews

Allround Styling

De ervaringen met de opleiding Allround Styling zijn erg wisselend. Sommige studenten geven aan erg blij te zijn met de Academie Artemis, anderen vinden de opleiding tegenvallen. In ieder geval is het belangrijk om goed met het vakgebied bezig te zijn en jezelf te onderscheiden. Er is veel concurrentie in de stylingbranche en je moet opvallen om aan een (goede) baan te komen. Als styling je passie is dan moet dit natuurlijk geen probleem zijn!