Reviews over de opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde bij Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle

Wil jij Logistiek en Technische Vervoerskunde studeren in Zwolle? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde en de Christelijke Hogeschool Windesheim in het algemeen.

Reviews over Logistiek en Technische Vervoerskunde aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Uitvalpercentage van studenten Logistiek en Technische Vervoerskunde aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

40%

Landelijk gemiddelde

33%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Logistiek en Technische Vervoerskunde

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde aan de Christelijke Hogeschool Windesheim? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over de opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Andrea over Logistiek en Technische Vervoerskunde aan de Christelijke Hogeschool Windesheim Zwolle

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2017

Waar gaat je opleiding over?

Het optimaliseren van logistieke processen binnen ketens. Hoe komt iets van A naar B. Dit kan in verschillende richtingen zoals transport, warehousing of productie. Hierbij gaat het om het managen en optimaliseren van interne en externe processen. Tijdens de opleiding leer je hoe je dit allemaal zo efficiƫnt mogelijk doet. Ook hoe je met mensen om moet gaan (HRM) en hoe je samenwerkt in een projectteam. Je loopt veel stage en doet ook veel projecten voor bedrijven.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Het is boven verwachting! Ik vind het erg leuk om te zien hoe de processen in werkelijkheid gaan. Daarom is het ook zo leuk om veel in de praktijk te kunnen meekijken. Hier leer je naar mijn idee het meest van.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

De locatie is voor mij precies goed. Ik ga elke morgen met de trein en fiets daarna vanaf het station naar school. Ik heb een stationfiets waarmee ik er binnen 5 minuten ben. De organistie is meestal ook goed.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Alles wordt goed gecommuniceerd en je kunt altijd bij je Studieloopbaanbegeleider terecht met vragen en problemen. De begeleiding is heel persoonlijk. Je bent geen nummer maar echt en persoon. De prijktijkgerichtheid is waarom ik deze opleiding gekozen heb. Deze is uitstekend. We hebben veel projecten, excursies en stages.

Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

gemotiveerd, samenwerken, zelfstandig.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Ik vind dat je voor elke opleiding gemotiveerd moet zijn anders red je het naar mijn idee niet. Ook moet je goed kunnen samenwerken omdat je veel in groepen werkt tijdens projecten. Ook moet je goed zelfstandig aan het werk kunnen en tegen een beetje druk kunnen.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Logistiek en Technische Vervoerskunde en/of de Christelijke Hogeschool Windesheim Zwolle?

Positief: persoonlijke behandeling, goede begeleiding, interessante vakken, goede docenten, sector waar veel werk in is en die altijd blijft.
Negatief: soms zijn de roosters niet optimaal (kleine opleiding), weining meiden (in mijn geval maar 2 incl. mijzelf in mijn jaar), verschil tussen mensen met havo of mbo opleiding (havo heeft meer basiskennis voor natuurkunde, wiskunde etc. en mbo meer voorkennis van logistieke processen e.d.)

- Verberg volledige review

Andrea (19) uit Nijverdal Gehele opleiding | | HAVO - Natuur & Techniek

Stel Andrea een vraag!

Het is boven verwachting! Ik vind het erg leuk om te zien hoe de processen in werkelijkheid gaan. Daarom is het ook zo leuk om veel in de praktijk te kunnen meekijken. Hier leer je naar mijn idee het meest van...

+ Toon volledige review

Andrea (19) uit Nijverdal Gehele opleiding | | HAVO - Natuur & Techniek

Stel Andrea een vraag!
Voorkom een verkeerde studiekeuze...

Bekijk onze coaches!

Christelijke Hogeschool Windesheim

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle en lees de reviews van studenten van de Christelijke Hogeschool Windesheim.

Christelijke Hogeschool Windesheim