Reviews over Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn bij Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle

Wil jij Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn studeren in Zwolle? Onderstaand vind je reviews over Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn en de Christelijke Hogeschool Windesheim in het algemeen.

Reviews over Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Uitvalpercentage van studenten Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan de Christelijke Hogeschool Windesheim

Percentage dat binnen 1 jaar stopt met deze opleiding

60%

Landelijk gemiddelde

48%

Bron: Vereniging Hogescholen 2014

Studenten over Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

De reviews zijn geschreven door studenten die Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze bacheloropleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan de Christelijke Hogeschool Windesheim? Review dan deze opleiding!

Reviews ouder dan 2 jaar

Hieronder vind je reviews over Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn die ouder zijn dan 2 jaar, maar nog steeds relevante informatie kunnen bevatten. Houd er rekening mee dat er aanpassingen aan de studie of bij de hogeschool of universiteit doorgevoerd kunnen zijn. Hierdoor kunnen deze oudere reviews mogelijk informatie bevatten die niet meer van toepassing is.

Review van Madelon over Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan de Christelijke Hogeschool Windesheim Zwolle

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2014

Waar gaat je opleiding over?

Mijn opleiding is gericht op het voortgezet onderwijs en het MBO. Ik wordt breed opgeleid en volg vakken die passen binnen de gezondheidszorg & welzijn. Ik word breed opgeleid en dat is prettig. Verder is de opleiding klein en daardoor goed georganiseerd. Ik ben trots op mijn opleiding en wil deze dan ook graag beoordelen.

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Helemaal, ik ben op de opendag geweest heb even kort gepraat met één van de desbetreffende docenten en wist direct dit is het. Dat denk ik nu nog steeds.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De locatie van je hogeschool?

De faciliteiten van je hogeschool?

De organisatie van je hogeschool?

Wat de locatie betreft is het wel een kwartier lopen vanaf het station in Zwolle. Dit is in de winter wat minder, je kan wel met de bus vanaf het station, maar die zit altijd overvol. Ik bekijk het positief door heen en terug te gaan van school heb ik weer even bewogen.

Wat is je mening over (de kwaliteit van):

De sfeer bij je opleiding?

De colleges van je opleiding?

De docenten van je opleiding?

De ondersteunende organen van je opleiding?

Het niveau van je opleiding?

De praktijkgerichtheid van je opleiding?

Ik huppel als het ware door mijn opleiding heen. Ik doe er zeker wel mijn best voor, maar vind de opleiding niet heel moeilijk. Dit komt denk ik mede door de goede ondersteuning vanuit de opleiding. Wel moeten we veel doen op onze opleiding. Dus het is niet zozeer moeilijk maar eerder veel.

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

creatief, gedisciplineerd, kunnen presenteren, gemotiveerd, samenwerken.

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

je moet gemotiveerd zijn en gedisciplineerd om alle onderwijseenheden goed te kunnen afronden. Je moet goed kunnen samenwerken, omdat je dat later in je beroep veel gaat doen. Maar ook tijdens de opleiding wordt er van je verwacht dat je goed kunt samenwerken.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn en/of de Christelijke Hogeschool Windesheim Zwolle?

Positief: de goede begeleiding, duidelijke criteria, krijgt snel antwoord op je mail, docenten kennen je persoonlijk, vakken zijn leuk en het is duidelijk waarom je het vak volgt.

Negatief: meer gericht op Windesheim zelf de roosterwijziging komt niet altijd op tijd door, de kantine is in het begin van elk nieuw schooljaar te klein

- Verberg volledige review

Madelon (22) uit Groningen Gehele opleiding | | ...

Ik word breed opgeleid en dat is prettig. Verder is de opleiding klein en daardoor goed georganiseerd. Ik ben trots op mijn opleiding...

+ Toon volledige review

Madelon (22) uit Groningen Gehele opleiding | | ...

Wil je zekerheid over de juiste studiekeuze?

Laat onze coaches je helpen!

Christelijke Hogeschool Windesheim

Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle en lees de reviews van studenten van de Christelijke Hogeschool Windesheim.

Christelijke Hogeschool Windesheim